Thursday, May 21, 2009

The time is running in

[Aku loike this shot..Happily after all couples]


OMG!! Due date is round the corner!! Lots of things to setel mey...I need help!! Turun la idea..Strive fore xcel..Hoyeh!! Apekah aku ini..Fenat2!! Banyak perihal!!

6 comments:

Maknyer said...

sian,cikgu ni kene bagi speech kat perhimpunan esk pagi,hihihi!

Cik Ani kebabom! said...

ala2 manja gittew...

badd said...

haha...daripada bagi speech, baik ko nyanyi ala2 ade backup acoustic gitar kat perhimpunan tuh...lagi meletsss nok!!!

Fati Nagib said...

Maknyer >> Eleh ape sgtla takat speech itew..Angkat jatuh angkat jatuh, senang diri jage sedia senang diri jage sedia...

Cik Ani >> Si comel manje namanye..Kemesraan terjalin dengan Boh gitu..

BadQ >> Aku dah nak buat konsert kat sekolah tuh..Anak murid aku dengan slamber suh aku men guitar. Aku baru tahu chord A n G jek C major dah xsampai tgn..Sape nak tolong pinjamkan tangan

uptown said...

cik fati apsal ko letak 1 gambo jer...alah macam psangan bercinta plak diorg berdua nie. Kalah aku dgn adly...apsal ko x joint skali ni leh membuat kan org salah sangka nie. Org leh confuse samaada maknyer adalah bersame dgn ko atau dgn jeler...Renung2kanlah dan slamat beramal

Fati Nagib said...

Uptown >> eh..kalu aku ade skali sape plak nak amik shot tuh?? Lagi 1 ko xtau ke yang diorg tuh pasangan merpati 14 joli..Aku free thinking skang..Lebih hangat dari biasa..