Sunday, May 3, 2009

Labor Day become LabUr Day

1st of all..My previous entry yang bertajuk Hisashiburi ne (Some1 i haven't meet for a while) aku tujukan kepada seseorg yang saya windu sebenarnye..Kalu nak suh translate I malu la..hehe..Tapi cukup la kalu hamba suh dgr lagu I MISS U LIKE CRAZY by Moffats. TQ (*v*)

[Sila nyanyi berMELODIkan lagu 'Bapaku Pulang Dari Kota'..Sapa yang xtau sila rujuk budak tadika kemas 6 tahun]

Adik ku pulang dari kota
Adik-adikku suruh ku belanja
Belanja untuk suka ria
Lalu mengajak ku ke kota raya

Pon!Pon!Pon! Pon! Pon! Pon!Pon! Pon! Pon!

Adik ku melompat gira
Kerana dapat pau duit saya
Marilah adik mari balik
Kerna poket ku sudah senget



[Model yang kurang berjaya]


[Ekspresi muke ko xle blah]


[Curry Puff Gurl]


[Tekan bila berlaku kecemasan]


Owh!! Baru mendengar perkabaran dari rakan sekerja lama tentang kes pecah masuk company lame aku..Pencuri xcuti hari buruh nampaknye. Siap buat kenduri rokok dalam opis tuh. Laptop X-bos aku (layan Naruto sambil mempelajari ilmu LabVIEW, PC Zente (ko ble men VBS aku pon xsempat nak try software tuh), LCD (ko nk p buat presenattion ke weh?) bla bla habis depa angkut. Aku ucapkan takziah pada CSB atas kejadian tersebut. Kepada pencuri itu, bebawakla tobat weh..Sian kat X-bos aku nnt kene buat seme program2 ng slide2 tok presenatation. Penat dowh buat benda tuh seme..

5 comments:

Maknyer said...

kamu baru tiba ya buk..kapan mau pulang ya

Fati Nagib said...

Kami enggak mau pulang pak..Cam siot je..Gua hentak lu baru tau..

y i en j r said...

tula fati...dah naseb kekmak..huhu....

y i en j r said...
This comment has been removed by the author.
Leez said...

Hai gegurl...
Terkejut tgk stetment ko nih....Aku pun tumpang kesian kat CSB.... Sian kat X-bos kite kan....Saper yang roger kat ko nih... Hu..Hu.. kesian kat kite jugak...Makin lambat lah duit kite nak di bayar.... ;<