Sunday, January 18, 2009

New passion..


My new passion for 2009...Yeah!!! A good start for this year I guess. Actually I planned to get this thing in next quarter of the year tp sebab aku terlampau eagner sgt nak beli kan maka tanpa amik mase lame terus rembat saje. And aku rase happy nak mampos!!! Dah xtahan aku tgk Si Jele tuh beria2 kan.. Sabar je ah..So my next plan is learn to earn plak..At least kene la berbaloi kan beli tuh..Alah membeli menang memakai kot..Huahuua!!

So today is my first trial..Tapi cam teruk sket ah kan..First timer la katekan..Gagap lagi ah gune kan..Ape2 pon aku mmg cinta kan benda nih weh!! Nanges!! Kalu dah bleh earn then next plan ape lagi...Em..trus jadi Pro la..ape tunggu lagi..

So here the result of today's trial..Ni engagement akak sepupu aku kat Sg Buloh 180109..




[Ni mak aku..Sibuk cm betol nak berborak kan]

7 comments:

ein said...

chewahhhh! siap ade cite2 nak jadi PRO! Good luck. Jgn lupe tangkap gambar aku cun2. ahahahahahahha

diana said...

oit, best gile!!! amek gambo aku juga!!!

baddQ said...

wehh...ape brand camera tuh???mcm best je...describe skit bleh???hehe...

Maknyer said...

gile mantap la puang ni amik gambor..

Fati Nagib said...

ein >> em..gmbr ko bnyk kene edit la dow..nakkasi cun kan..hehehe..dulu ko kan slalu ckp aku parkinson kan..sbnrnye ko xtau itu bukan parkinson tp teknik vibrator..huhu!!skang no more okeh!

diana >> ape lagi jom la buat sesi fotography..

baddQ >> cap ayam je bad..hehehe..ko dulu bukan nak bli camera ke? camne aku plak yg beli dulu nih

maknyer >> muahaha!! itu ayat perli ke puji nih?? tau la die master kan..nnt nk tuntut ilmu la..

Good for Nothing said...

dslr ke ? nak pinjam..

Fati Nagib said...

Good for nothing >> hehehe..mau pinjam?? nnt aku pertimbangkan dulu.. hah! Buat presentation PRODAS dulu..