Sunday, January 25, 2009

Bade's Engagement

Arini sorang lagi housmate zaman Uni bertunang. Wah!! 2 down 2 more to go..Stress ke?? Em..Biase aje kot..So for all guysout there, sila la nonton video ni..Special dedication for Badariah n Jijie..Aku xde adiah since korang baru tunang kan. So hope kamu berdua enjoy ye...
Coretan majlis pertunangan Badariah:
1. Official photographer Bade sgt pasif. Aku n rakan2 rase nk pukul. Dh la tuh nk balik awal..
2. Food yang disediakan memang mantap. Ikan pari asam pedas, ayam kunyit, ketam masak lemak nenas, sambal udang, udang goreng, ulam2, mi rebus Johor
3. Pelamin dibuat khas oleh ayah Bade.
4. Jijie terlupa nk buang tag harga kat handbag hantaran..
5. First time aku join team marhaban. Aku Ein Has memang xtau pape.
6. Mr Joe ikut!! Be our second pilot

video

Analysis of Johor Bahru Trip:

Ttl trip (USJ-JB-USJ) = 703km

Ttl Feul consumption = 60litre

Ave trip per litre = 11.72km/litre

Ave $$/km = 16cent/km

Ttl $$ = RM113.97

Ttl tol (Kajang-Senai (U)-Kajang) = RM78.20

Ttl expenses to JB = RM192.17 ~ RM192.00

Ave speed at Plus Highway = 125km/j

8 comments:

Maknyer said...
This comment has been removed by the author.
Maknyer said...

rm40 soraNG!!?..er tu kire upah driver-cum tukang bwk beg bole?

Anonymous said...

fati...sgt sweet ok video tu...terrrharuuu sgt2...thank you sooo much...

thanx for coming korg...walaupun perjalan korg ke umh aku merentas 3 negeri yg aku rase korg mcm pegi usj ke uniten je kan..syg korg sgt2..

tp part marhaban and berzanji mmg aku tak thn..kaki krem beb..huhu

luv from bade'

diana. said...

Bad congrats!!!
sorry tak dpt datang - family kenduri - hanya di pasir gudang - sory!!

fati, ko mmg sweet, hehek3..

tolong la bagi gambo dari camera ds*r ko tu :p ehek3. nnt aku curik ye!

ein said...

Fati,
ahahahaha aku blank gile dapat msg suruh bagi ucapan kat bad. so aku ignore je. sekarang baru aku tau apasal. ahahahahaha.. FAIL. T-T

anyway, bad anggaplah ini ade dalam video jugak..

Bad,
Sedar diri sekarang tunangan org. Bunga ditaman telah disunting ececececec.. so,BEHAVE! ahahhahah semoga bahagia sehingga ke jinjang pelamin. *amin*kisskiss*
ein

LeLs said...

congratzzz....!!!

=)

Fati Nagib said...

maknyer >> em..itu ble dipertimbangkan dgn persetujuan ahli majlis..byr ansuran pon diterima interest 0% okeh p maybank visa jek

Bade >> marhaban n bezanji tuh aku mmg xle thn dh..kaki bukan takat kejang rase nk lunjur kan saje xpon baring cm sarah

Diana >> more piccas ble la dtg copy kat aku..haahaa!! bnyk sgt sey, 1G

Ein >> aku dah phm.Ko mmg blur+bencikan tepon=disishkan kenkawan

Anonymous said...

bad!!tyme berzanji tuh aku memang tak tahan.kaki ku da tak rase pe2,siap aku rase otot2 kat lutut aku bergado sesame sendiri ok...naseb baik amse tuh xde org hulurkan mic,klu tak aku rase bley pengsan kat tgh2 umah tuh,haha...
ein!!memang da phm,ko memang tak suke hp!!

luv:* hAs