Thursday, July 17, 2008

wish VS need

What do I WANT to buy??
***********************
  1. Handbag..currently aku takde handbag yang best dah..Seme kasi lanyak p ofis. So for special ocassion like wedding no special one..Desprately need 1
  2. Baju kurung..Raya is coming and aku not even hantar bli kain pon blum.
  3. High heels..yang open one since aku punye seme tali2 so kalu kenduri2 nak masuk umh amik mase 10minit to bukak n sarung the heels
  4. Tops
  5. Jeans

What do I NEED to Buy/Pay??

***********************

  1. Ekzos keta..Monyet btol..
  2. Saman sebanyak 2bijik..kambeng gurun

Walaupon senarai NEED tu sket tapi amount nye same cm my wish list nye amount..Argh!! TIDAK.... T_T

6 comments:

Panda said...

banayaknye kene spend duit nak beli...

-saiful caidmark @ panda-

fati said...

hehehe..bukan nak bli tapi kene byr perkara2 yang NEED..ekzos keta aku sgt kritikal..n aku ade 2 saman!!

ein said...

beb.. puasa belom dah pk baju raya ke? ahahah.. ko ni, hancusss. btw, banyak dapat hadiah, umur da bape ni nak beli tabung lagi? isk isk.. XD

Nor Fatihah said...

hish!!puase ganti dah abesh..hahah!!ko igt ray tu lambat lagi ke?lagi 2bln je kak oi..ni dah bulan Rejab..Bulan Allah..tak anta ke tailor mau pki baju lame saje..well menabung tok future..itu kasi hint tuh..

ein said...

Dany! fati hint kau tuh. take note please. ahahahahhahaha.. XD

maknyer said...

hint apenye...ekjos die tu $2k,mane nak cari duit!!!