Sunday, July 13, 2008

MEGA SALES!!

OMG!!!Its back...Warghhh!!!Seme shopping complex penuh ng umat2. Sosak dado den.


On Saturday me n Dani when to KLCC. Misi nak tgk Sepi walaupon aku rase cm outdated abesh..Nak buat cmne xda mase yang sesuai gituh..Huish!!Itu la xplan lagi nyudahnye smpi KLCC kol 4pm dgn perut yg lapar then trus nak bli tiket ah konon. Mak ai!!! Panjangnye queue. Fuh!! Aku nekad nak tgk gak so p la queue walaupon aku rase Dani agak tidak menyokong kan..Hak hak!!Sowwy!! Selepas beratur yg tak berapa lame la..sejam kot..Memang sengal punye kaunter pnye la SIKIT orang kan ble buke 3kaunter jek. Memang gua panas jek. Smpi je turn aku Sepi punye show blinking..ADOI!!!FULL!!! Tapi aku keras gak nk tgk..Tanye jek akak tuh ade lagi seat x. Memang ade. 1 row tuh..Hehehe..Depan skali..Ces!! Xpe ah amik gak. Sbb kalu tak tgk aku gerenti xtgk smpi sudah..Lagi pon ni bkn 1st time tgk dpn skali..


Show kol 630pm so ade la sejam lagi gap. P ah isi perut yg kosong..Food plak xsodap! Adush!!Malan g tol..After mkn p ah Toy'R Us. Si Dani sudah rambang mate tgk Lego SALES!! Ade promotion jd member Toy'R Us plek..Dani sudah jd member since free tp to activate kene bli brg RM80 above. So die sudah jatuh ati kat Lego Technic ni..Tapi tahan lagi nafsu tuh. Trus tgk wayang. After kuar wyg around 815pm, pusing2 la. Masuk Isetan. Memang setan ramai jek org. P kat watch department nak tgk2 jam. Aku takde target watch since my favor watch xle bli sbb teknikal prob dgn jam tu. Ade ke tali jam tu cm silap design. Argh!!aku tertekan. So pandang jam lain pon xda selera jek. Kuar masuk kedai jam aku cm xda perasaan.


Dani dah tersengeh2 jek. Suke la tu sbb since aku xbli pape so die ble la bli something..Emm..Akhirnye masuk la kedai Toy'R Us smule kan..Dani p bli Lego Technip Lori angkut tanah..Alasan konon nak activate membership. Cet!! Layan kan je la kan..Maka mlm tu lyn la die pasang lori tuh..

[Lori angkut tanah tapi ade crane plak..em..]

[Ble ubah jd another lori tp lupe lori ape..Lori ape ye?]

[Took almost a nite to finish it]

1 comment:

maknyer said...

bole jadi tow-truck utk the another one