Monday, July 14, 2008

Belated Birthday Present



Yea!!Happynye saya..Dapat adiah..Wpon my bday dah lepas few months ago..Huhu!!Since I wish to buy a new watch, so Dani pon bli for me a new watch..Janji x ilang kan lagi..

Aku rase aku nih badi jam. Tiap kali bli jam mesti xkekal lame. So harap this time tak ilang lagi dah..Kene jage bebtol nih..Hehehe..My wish to get DKNY watch but as I said jam ni silap design. Sbb kalu cantik pakai smpi lubang 2nd jek. Kalu tak die akan overlap with the alphabet tuh.

Punye obses kat jam nih smpi hampir suh my fren bli kan kat France but since harga die xjauh sgt pon beza maka xjd la..Hikmah la gak sbb kalu bli aku nak pki ble tapi kecantikan die kurang serlah la..

Tapi dpt yg ni kire ok lah..Cantik gak..Smpi pening la aku tgk sbb dok mengerlip2 plak. Aku rase kalu nk tgk jam die susah sket nk nmpk sbb batu2 die penuh kat dlm n jarum die ketot2.Hehee...So a bunch of TQ to Mr Dani..hak hak..XoXo
[Glam Love..btol2 glam nih silau mate nak tgk jam kol bape]

Pastu bli a new perfume. This time dpt as I wish and Dani pon suke the bau cam sugus die ckp. Perfume ni BadQ yg rekomen kat aku..Bau die cm bau gegula sket..Suke2!!Hak hak!!Escada Moon Sparkle..Bli yang 50ml saje sudeng jimat duit sket. Tp kire agak jimat la sbb my previous perfume lasting about 2years kot. Aku bli mase aku dok umh sewa kat Casa Villa from my frens 50ml gak. So budget ble last al least 1.5years kan. So sempat la menabung..
[Escada Moon Sparkle dapat 2miniacure dunhill&escada]

Last but not least, the happy cat. Hehe..Dah bnyk spend money, so its time to save some money..Huhu!!jom menabung dengan tabung kucing kenkawan..

[My happy cat bersama isi dalam perutnye]

2 comments:

hanafedora said...

FAts...Happy birthday weiiiiiii...jom lepak chill..aku kt msia..tapi kejap je pun..

fati said...

tq tapi bday aku dah lame lepas da..ko lupe ke kite same bulan..