Tuesday, July 22, 2008

Wawa's day

[Happy Bday Wawa 50th T_T]

A simple birthday party (suppose to be surprise party) was held mlm td tapi Cik Wa ala2 cm dh prepare mental je kan..Wawa aspect ade Eena n Nadiah (malim kundang abadi). But then yg turn up Sarip and Mai. Org yang same tapi bwk kek yg sodap!! Part yang x jadi surprise tuh sbb si Mai n Sarip suh aku order kan food diorg sesiap. So mestila si Minah ni syak ade org len kan..Ceh!!Kantoi btol.

[Fruit cake..buah-buahan hbs dulu]

[Ape wish ko Wa??!!hak hak!!]

Surprise x Wa? Hehe..Since bday ko dah ujung bulan so celebrate la kat Perantau Sg Ramal saje. Sory la kalu tempat die x best yang ko jangkakan. So Wa, is it will be the last bday as single? Hadiah posponed k..



[Tahun depan berdua? Itu ke maksud jari ko tuh]


[Nyampah plak aku tgk muke aku tuh, Cik Wa gaya menggoda, Sarip yang still cool]


[Cik Wa yang rase kiut, Cik Mai harapan bangsa]

So Cik Wa jgn la sedey2 sbb kenkwn ko nih seme ade tok menjadi pelangi dlm idup ko.Hak Hak!! After acara potong memotong n mkn2 acara berikutnye adalah gosipp!! Tapi bkn la gosip pon just kenangkan nasib diri yang xmenjadi rebutan org..Muahahha!!! Tu la dari matriks lagi aku ajak korang mandi bwh jambatan Tanjung Lumpor tuh tak mo.. Kan skang dh payah..Sarip siap suggest google ade 1 website cari jodoh. Mai jodoh ke xsilap aku. Desparte nak mampos..Ade lagi 1sumber (yang ni aku yakin sket ah) ade Lecturer from UKM yang ade senarai lelaki2 yang mencari teman hidup. Ikut kate si Sarip ni laki2 nih ble pki ah. Stok2 yang ekonomi stabil pelajaran pon tinggi. Tp since bz with work so xda mase nk cari pasangan hidup. So for those yg terasa nk try do ring me..Nnt aku pass kat org berkenaan.. Hahahahha!!!

2 comments:

w a w a said...

nsb bek ko tk ltk gmba cacat aku~!!

nway many thnx utk korg2 yg lgcacatdraku LOL~!!! c u on 3rd aug k~!!

ein said...

cehh.. janji palsuu! janji tinggal janji!