Wednesday, December 2, 2009

Kad kawin tema fauna

Arini misi aku adelah untuk mencari design2 kad yg beli di buat sample tok kad aku. Actually yang aku berkenan kat ati dah ade tapi belum dipersembahkan kat mak ayah aku. Cume udah diberi gambaran. Simple sajek. Kire semua tuh parent aku serah kat aku kan. So suke ati senang lenang la aku nk decide. Sesambil google design for kad kahwin sekali aku terjupe kad kawin nih..Agak2 korang la kalu aku buat camnih kan ok x??



[Kiut kan?? Meaningfull sangat..hakhakhak]

Source HERE

11 comments:

badd said...

hahahahaha!!!kalo buat kad camni abis la member2 kite kena cari kostum nak pakai time korang sanding...nak lagi best buat wedding ko kat dalam laut...lagi meletops!!!larikkkk!!!!

Fati Nagib said...

Badd >> Ko telah bagi aku idea yg bernas..Theme aku hutan dalam laut membiru..meletz2 gitew..kebaabooom..

Maknyer said...

xcantik.

Aishah Rahman said...

hahhahahaaa comel!!!
it's a cute design :)

MaiZatuL said...

simple but bermakna..plus lain dr lain

Hanafedora said...

wehhhhh wehhhh kalau tema hutan dlm laut biru mmg aku nk gi wehhh...aku nk pakai costum paling gempaks meletop...HAHA

y i en j r said...

comey giler!!!!!!tp kalo aku tunjuk kat mak ayah aku sure kena reject...hahaha

Fati Nagib said...

Maknyer >> Hish! emo nmpk..Ok ah tuh.Rite choice wat

Aishah >> Hehe..Cute kan kalu buat. U punye nnt i carik kan plak design woff woff

Mai >> memang sgt bermakna Mai..Nnt aku xplain..hahhaha

Pedo >> Ak upon rase tema taman tema laut ala2 sipadan gitew..PAsti varssss!!!

Yien >> Aku tak payah tunjuk mak, tunang aku pon dah reject..

Anonymous said...

fati :> sgt melambangkan pengantin sdiri..kelasss ok...hehe..cun jek,snang kwn2 tau sbb kat luar kad da ade trademark...tp theme ko tak hengat,mmg menitik air mate kwn2 ko,hahaha..
denyel :> asal tak sampai hati gune gamba kaum sdiri ke??hehe...ya ampunnn =P

~hAs~

sHim said...

fati,aku confirm pegi kalo ko invite dgn kad secomel tuh...haha

Aishah Rahman said...

hahahahah design woff woff pn jadik laaa asalkan comel ;p confirm atong bengang hahahaaa =D