Monday, November 30, 2009

Tangging mangging

Ini bukan aktiviti tag yg selalu buat tuh tapi acara mendesign tag untuk hari bahagia..Hahah!!! Poyo nye aku. Since cuti sebulan nih maka hidup aku didambakan pada internet. Bnagun tido internet sampai aku tido. Arini aku blaja benda baru..Tq to Nurul kerana menjadi sumber inspirasi..Link kamu sangat berguna..

Jadi inilah hasilnye...




11 comments:

MaiZatuL said...

aku suka design yg kedua tuh...huhuhuhu...simple...

Cik @ni kebabom! said...

mak vote No.2 gak...tapi uolss tak rase ke f tu mcm logo dewan perdana felda? opsss!

Fati Nagib said...

Mai >> Aku pon suke yg itew..

Cik Ani >> Mak setuju tuh! Rase cam logo felda plakx..Haruslah dewan mak nanti meletop cm dewan felda jugak okeh..ko ado?

badd said...

yang no. 2 tu cam logo felda la...tuka skit design huruf F tu...mesti menarek!!!

Fati Nagib said...

Bade >> Dah cm maksud die DEWAN FELDA plak..

Maknyer said...

Mohd & Nor la...

nrzmn said...

suka number three. boleh?
tp kaler number dua tu menawan ..

Fati Nagib said...

Maknyer >> Em..cun gak..D n N..nice one..bnyk sket bentuk menarik bleh buat

nrzmn >> Hehe..last one tuh cntk gak just i sudah malas nk letak border die..kasi surprise sket mane 1

Good for Nothing said...

pati! nak kawin diam2 ar... hampagas..

btw, lawa design2 ko tuh. saya suka. 5 bintang.

Fati Nagib said...

gegul keliru jap..tone ayat ko tuh adalh menyuruh aku diam atau ko ckp aku cube berdiam kan diri?

btw tq!!hehehe...

Nurulhuda|Adlie said...

weee, dah buat ek.. hehe.. cantik u, i sukaaa... lawa website tu kan, sume segala tag monogram dia buat lawa2.. i dah buat tapi terperuk dalam drft..

btw, u try buat yang monogram bentuk bulat tu tak? yang ada dot dot kecik tepi bulat besar, kindly help me, haha.. i buat 10x tak jadik.. ada step dia tertinggal.. but boleh guna illustrator, cuma belum amik lg masuk laptop, kalau tak, maha mudah nak bikin..