Saturday, April 4, 2009

Korang MESTI tengok nih...

Semalam aku melancarkan kan blog marathon so ade terbace kat 1 blog nih..Klako nak mati okeh..aku gelak nanges..Korang click kat SINI..Mari2 gelak reramai..

Sape yang rase ia tidak klako better la p general hospital cepat2..Ade saluran tersumbat ke..Mane la tau..

Korang tgk video yang atas dulu baru paham ape video bawah cube lakukan..

5 comments:

Maknyer said...

KOQ!!!

tifanaiz said...

hahahahha....
serius sgt kelakar..
sebijik sebijik dia tiru...

Hanafedora said...

keh keh keh mesti la teknik real...aku dh 2-3 tahun la ngan SLR...babe..meh la lawat http://londondrop.blogspot.com or sapa2 nk beli tie rack..muah labiu

w a w a said...

LOL~
vid #1 - cukup fati, aku nyampah tgk~!! XDDD

vid #2 - siyes aku skt perut gelak bab tiru tuh..sakit~!!

shoptilldrop said...

hahaha...ngong mu.. ko nk beli ko email je melalui blog tuh..kan ada form ko leh direct isi..ko bitahu la mana ko nk... Ada banyak lagi bende bole dibeli dr sini yg dia tk post ke asia...So melalui situ la ko beli..sebab nnti aku postkan ke msia la... aku dlm process nk improvise page tu nnti...akan menjadi makin maju eventually... material dia macam chiffon and silk... Nanti aku post kan sedikit gamba2 aku ke blog aku supaya ko leh tgk la aku pakai..but most of the pics terbaru aku dlm blog aku tu..like tudung kaler merah and hijau aku pakai tu la...

muahhh