Sunday, April 12, 2009

ABPBH 2008

[Amaran Keras : Gambar hanya illustrasi semata tiada kaitan dengan tajuk]


Yang menarik :

* Nabil dengan slambe katak nye memeluk Irma mase diumumkan sebagai Artis Paling Fofular..jeng jeng jeng..
* Nabil datang bersama2 Irma..ehem..ekau pandai yo..
* Performance Aizat memang best lol..rase dlm ati..em..atau adekah kerana dot dot dot..
* Faizal Tahir kamu sungguh comel dengan new hair..ohoho!! KOQ!


Yang X menarik :
* Presenter2 die try to make jokes but poor..tak jadi..Ade la yg okeh..
* Opening kurang menarik..
* Winner sme dah expected la weh..Tibe mase utk transformasi la weh..takkan nk 20thn same jek..
* As usual penyayi2 harus ke nk seksi meksi nih..Come on la weh..Dah la make up tuh cm planet marikh jek..
* Pompuan yg dok right beside Mawi (on his right ek, kalu left sah2 la Cik Kikin), kain minah tuh belahnye smpi ke thp micro dow..Mantap!
* Si Farah tuh kan dah tau akan dijunjung mase perform, bleh pplak ko nk pakai baju gaun hah..Natijahnye dah le nmpk peha ko yg tak brape nk gebu gitew..Ape kes..


Overall : Biase saje anugerah nih..Berita Harian, aku rase korang patut pk something la. dah xda spark la weh..Same jek setiap tahun weh..Konsep pakaian artis jek yg tukar saban tahun. And aku rase kalu dulu rase nak sgt tgk kan, skang aku rase tgk tuh sbb aku tertekan channel tuh je..Plishhh la..Nasibla tahun ni Mawi kalah kalu tak dah kene tmbh garage keta kan..Yang ado pong tak sempat nk drive dah..Dah la lesen pon xsempat nak hamek lagi hah..

4 comments:

Maknyer said...

bile la nk pakai lowepro tu....

Fati Nagib said...

May be in just few days..Who knows..Hahaha!! I wanted yg boleh masukkn laptop skali much easier kn maklumla my MAC BUK ni kenela usung kehulur hilir...kah kah kah..KOQ!!

shoptilldrop said...

mari mari...sudah refurbished... fats tgk la..banyak choice kt sini..

badd said...

sejak bile cikgu nih jd pengkritik nih???hehehe...tapi betul la pasal nabil tuh...aku pon cam tertanya2 gak...huhuhu!!!