Sunday, April 26, 2009

Saturday Once More

Yang menarik di Hari Sabtu..

** Pertunang Ms Diana Ruszaini dan Zulbir di Kuantan Pahang
** Bergelak tawa bersama geng bus sekolah dari kol 1030am sehingga 830pm
** Ena menjadi make up artist..very biyutipul u know..
** Menerima 2 kad undangan perkahwinan dari kawan2 terchenta..Ein dan Diana
** Hanya rakan2 yang terdekat dan terhampir saje yg diundang..Tunggu la majlis kawin nnt okeh
** Makanan sangat sedap.Nasi beriyani ng lauk ayam merah, daging rendang, acar timun, kuih-miuh traditional, cupcakes, tembikai berserta air bandung.Ein makan sket WAJIB diet..Tapi bedal kuih lapis setalam..Same je wahai cik Ein oi..
** Ade cupcakes yang kiut-miut..Aku makan corak ladybird
** Dapat goodie moodie bag yang berisi coklat toblerone ng bunga rampai di renjis-renjis
** Bertolak pulang dari Kuantan pada pukol 6ptg dan sampai KL pukol 815pm..Huh!! 2jam suku saje..Keadaan org2 dalam keta??? Tanya la mangsa2 yang terlibat
** Konsert AF 7 best sangat kecuali performance Isma..Nape la ko tak kuar mlm semlm
** Aku men UNO bersama geng gagak hitam di Kedai Air Sumi
** Aku telah tertido sambil mengupload gambar

Yang TAK menarik di hari Sabtu..

** Muka ku telah dicemari dengan jerawat tatkala aku nk p orang tunang kan..sigh!!
** Mulut ku telah terkena penyakit ulser..3 spot bawah lidah yang telah ku ketahui..Sakit wo..!
**Sampai Kuantan orang dah abis majlis..Sesi bergambar2 sajek..Aiyoo miss plak part sarung menyarung
** Cuaca Kuantan amat panas kering..Badan lekit tahap gaban
** Xsempat amik gambar kat beach mengenangkan cuace yang terik..
** Aril telah tersingkir di Konsert ke 7..Adush!! Sedey btol..Ape la undi2 nih..Penipu tol
** Geng bus skolah telah melepak di Murni..xpela..aku dah ngntok sgt kot
** Aku telah kalah main UNO ng geng gagak hitam..

Okeh itu saje..Skang enjoy the picture plak..hehhe..Sorry la kalu entry panjang ek..More picture can be view HERE!!!



[Selamat Bertunang Diana & Zulbir]

[Kami suka bunga ros]


[Aksi-aksi Geng Bas Sekolah Musim 3]



[Ein ko tak payah sibuk nak rebut la..Kad kawin dah edar pon..Bagi la chance kat orang yang lebih memerlukan]

[Geng Bus Sekolah : Ko buat kat ne bunga nih?? Bape harga?? Sape yang buat ni??]

[Bade, ko tuh senyum ke tahan mentari terik]

[Ein buat cobaan skodeng pape yang boleh di maknam]

[Praktis make perfect]

[Kami nak jongkong emas itu]


14 comments:

Maknyer said...

rugi x p TC, nk main banana boat!!

diana said...

aah!!! krang balik awal!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

fati, thanks for the lovely sweet blog!!! heee thanks dear..

thanks all for coming...appreciate tau!!

muax~~

eleena hamdan said...

bangga aku bile name ku di petik. ngeeeeeeeeee... =D

fati, gambar2 ko sume very2 the pwetty one. me likeeyy!!!

eleena hamdan said...

lah, serentak aku ngan diana mengepost komen ini. hehehe...

Fati Nagib said...

Maknyer >> Ko naik je la bantal peluk kat umah tuh..Sejuk sket..

Diana >> Huhu!! Ala kecik punye hal sajek..Nanti Has tunang ko kene datang Kelantan plak..hehe..

Eleena >> Aku kire promote ko ah tuh..Tapi make up ko memang cantik ah..Boleh ah ganti Nurol Shukor pasni..hehhee..

fzl said...

bakal pengantin cun+mekap cun+gamba cun..korang mmg cun ah!

congrats diana!

Hanafedora said...

owh owh congrats diana!!!! aku wish kt sini la memandangkan aku tk tahu nk wish kt mana...haha

ein said...

:) wahwah! SANTEKKKK GAMBAR & orang yang bertunang nye. :P

Nanti fati tunang (dia bagi hass baekkk punye..ahhahah) kite pegi ramai2 jugak ok. :P

BTW, AWOKKKKKK! T_T awokk *cries*

Anonymous said...

fati, ko miss satu item adegan dlm kete mase blk dr Kuantan...

"Fati tdo bersame sunglass di waktu mlm...ader matahari ke kak otw blk tu???"hahahaha..

btw, gamba sangat chanteque...sgt suke..tekak skt lepas aktiviti ni...gelak tak ingt dan menjerit2 ckp...

ein, sedih awok kuar...

congrats diana n zul...

~~badariah

Fati Nagib said...

Fzl >> Huhu!! We all the bery biyuti..Sankyu!!

Pedo >> Ko jerit jek dari London tuh..Make sure frequecy tuh ko tune in tuh super sonic..

Ein >> Wat r u toking a bot miss eing.. i don realy understang..Hehehe..

Bade >> Im gorjes u no..So i wear sunglas eberywer i go..U don envi okeh..Is not gud for ur helth

diana said...

fati ngata has baik punya... ko tunang nnt, aku bawak cupcake utk ko! full of ladybird..ehehehhee

tak sabar tunggu ein kawen, menggedik balik...hehe

ein, dah ready ke tu!!

bad, ko nya kite tunggu! tunggu fati tunang dulu.

fati, make sure u understang whatever i said here. hahahaa

Fati Nagib said...

Diana >> Ko bawak la ladybird trus xpayah cupcakes..hehhe..Hoyeh!! Gedix jangan xgedix..Baju harus vogue mogue okeh..Konsepnye lawan keglameran pengantin..haha!!

Anonymous said...

amboi fati...aku plak yg ko bagi yer..ape kite selesaikan dulu pd pasangan yg dah almost 5yrs bersame,saat suke dan duke bersame..saat menyorok dlm almari di ilmu dulu...

btw sgt menarik gamba2..so sweet n pweeety...award to photographer+model+bridestobe...

~hAs~

Fati Nagib said...

Has >> walau selama mane kite bersama pon Has, kite xmungkin bersama dowh!! Tak bisa memilikimu wahai Has ku terchenta..hahahha!!