Friday, February 19, 2010

Say bye bye to them


ding dong..(bunyik sms gegul)

"Harga dah diskus dgn diorg. Diorg bagi RM**** utk semua event. Utk video they use steady camera"

Gegul sentap tatkala terlihat akan angka yg di quote oleh org itew. Apelah korg nih letak mahal2 sgt. Cube la bisnes sambil buat amal sket ke. Dapat pahala lebih sket. Huhuhu!! Kidding. Jgn dtg pukol aku plak pasni ek..

Oleh kerana budget agak menyasar itew maka gegul terpaksa cancelkan plan utk memveli beberapa barang idaman hati ku..Sob sob..Dugaan orang kate. Tapi as usual cik Dani nih cool jek. Xda perasaan ke hah?? Gegul gak yg pening buat account kan. Haiya!!

Lambaian keciwa pertama akan ku berikan pada LCD TV. Oh tidak..Gegul amat sedey. Baru je berangan2 nak p intai2 kat kedai depan Giant Melawati esok lusa. Lupe kan je lah nok. Ko tgk je la tv nan ado tuh. Xyah nak ngade2 yek. Cube lagi di masa akan datang.

[LG Borderless LCD..Mode impian je dulu]

Diikuti dgn Tilam VONO..OMG!! Aku kene beli tilam cap carefour je?? Mampos sakit blakang la gegul. Jadi badan kura2 la nok..Ya ampon!! Ke nak tido atas tikar plastik je? Itew lebih bagus kot tok elak badan aku nih semakin bengkok. Huh!! Lagipon senang sket nak men guling2 xdala eksiden jatuh katil ke patah katil ke...HehehheZ!!!

[Jatuh cinta tgk tilam nih. Tapi ade ke?? Senang tidor peluk2 sebab xda masalah tangan lenguh dihempap partner]


Lambaian paling aku pasrah..Blackberry Bold 2. Pakai la hanfon abadi ko tuh . Ok la wat masih bernyawa dan bnyk beri jasa. Bleh je surfing kan cume gile2 tuh normal la org tua katekan. Huhuhu!! Camera pon cun 2.omp lagik..

[Kalu ngandung aku nak ngidam benda ni la..Syiok sket]

Inilah pengorbanan utk perkahwinan..Pasrah jek mode gegul 2 3 arini. Makan kurang selera pk kan kehilangan hak2 pembelian semua perkara di atas kerana nak mencipta dan merakam memori di hari bahgia..Adoyai!!! Xpe ade hikmah sebliknye..,. (_ _)m

8 comments:

Cik @ni kebabom! said...

mak dah turun tahta nokss.. pakai henpon nokia zaman paleolitik lagi tuh! siap ada torchlight!! haa ko adoo??

Kalo mak..lupakan video ittew! janji dpt barang yg di idamkann! blackberi tuuuhhh..... (maaf komen sedikit berunsur hasutan)

Hanafedora said...

babe..kalau aku biarkan saja video tu..baik beli barang
..barang bole guna lama2 n banyak2 kali..rasa berbaloi sikit..:P..video tgk skali simpan n maybe nk tunjuk anak beranak...tapi last2 dorang nk tgk gamba paling memorable..mak aku ada video kawin..malas aku tgk..aku tgk gamba je..hahahaha.. :P Pada aku la..aku rasa paling penting is gamba la kot. pada aku la.. :P Ko jangan terinfluence.. Buat yg terbaik bebeh :) go fati go.

Hanafedora said...
This comment has been removed by the author.
eDyth said...

yup, it's true what pedo said pasal videography. baik ko carik pakcik/kazen ko yg ade handycam amik sendiri. pastu edit2 lah camne yg ko ske. lagi best. plus kalo kazen/sedara mara yg amik lagi org tak segan nak posing2 sakan. btul tak?

better ko focus kat cameraman. ini adalah opinion aku saja yak. ;p

lagi satu, dasyat tu kalo ko ngidam BB. Aku nak ngidam 27" Mac lah in the future. hahaha

Leez said...

Gegurl ..... bile nak kawin mmg bnyk pengorbanan kene buat.... takat barang ok lg.... kalu hati n perasaan susah jugak kan....

Fati Nagib said...

Cik Ani >> Mak suke hanset ko tuh. Model menunujuki jalan sinar gitew..Mak cube lupekan video dan blackberry terus. Huhuhu!!!

Pedo >> Since mase tunang tuh aku xda video even xda org rakam gune hanfon pon. So aku rase moment tuh aku xle beli balik. So rase rugi plak. So aku xnaklah this time same thing happen lagik. Sebab kalu bleh nak tgk muke laki aku tuh akad nikah. Nerbes ke idak kan..Hehehe..

Ena >> Kalu aku ngidam mangga je pon nnt, aku buat2 gak ngidam blackberry. Hahahha!! Orang ngandung mesti kene tunaikan..Kejam sungguh aku

Leez >> Gurl, memang cmnih. Kire 1st stage la. Sebab after kawin lebih bnyk pengorbanan yg nak dibuat. Ni belum isu balik kampong beraya lagik..Haiya!!!

badd said...

gegul, ape kate ko beli pinkberry csl 3.0 std cmapro...lagi gempak dari blackberry bold 2 n lagi murah...hehehe!!!kat wangsa walk ade jual...

Maknyer said...

mujur fati ade bagi nego 45% dengan tukang video..hahaha! 10 orang dapat harge tu, alamat bungkus la kedai video tu...hehehe

nnt kalu saya dapat job lebih, kite beli BLUEBERRY CSL la, better dari pink berry badrul tu, sbb ade tv, hehehehe..