Sunday, July 5, 2009

Tired weekend

Yang pertama sekali..Fenat!! Fenat!! Baru pulang dari bumi bertuah Kluang..Lots of story to be shared. Tapi tunggu abis edit gamba dulu heh.Gamba penuh aksi kegedikan..Ouch!! Baru ah syok..Expected by Rabu provided perihal keje aku tiada mengganggu. Di kala ini mate ku sangat dan amat berat.. Pasir2..Nak tido..


Perkara kedua..Semalam dapat perkhabaran x elok from my Acik. Die keguguran..Pity her. Tiada rezeki takpe usaha tangga kejayaan. Terus menerus dari Kluang singgah Hospital Putrajaya lawat jap. Combo visit plak. Acik aku kat tingkat 2 while ade nenek sedara aku kat tingkat 3. Sakit tua..


Ketiga paling ku nantikan...Wayang dah kuar Ice Age 3..Bola 2 dari bola 1..Ulang suara Ice Age 3 dah kuar. Anyone nak temankan??Hehehe..Has ayuh ke wayang kite..

[Gambar dicilok dari offiical website]


Harap2 jadi perkara terakhir nak cakap...Banyak plak benda yang perlu aku lakukan minggu nih..Ade 1 perkara yang amat penting bakal ku lakukan..Just pray for my best okeh..The time has arrived..Cewwahh!! Apekah nih?? Jeng jeng jeng..

Notes : Semoga aku happy bertemu anak murid aku esok..Ya Tuhan ku kurniakanlah ketabahan dan tinggikanlah tahap kesabaran aku.. Amin..

5 comments:

::she is zente @ eyka:: said...

jeng..jeng...apakah?

uptown said...

a'a giler penat...dlm keta leh lak aku balik. tinggal has n jeler jer tapi dua2 senyap n sunyi jer...wakakaak...Anyway best giler majlis 2 mcm majlis kiter jer...heboh.

Fati Nagib said...

Zente >> Seprise katenye kan..hehee

Uptonw >> Amboi syiok nye die tido. Kalu aku jadi Jele aku tinggalkan ko tepi highway sajek

Fati Nagib said...

Zente >> Seprise katenye kan..hehee

Uptonw >> Amboi syiok nye die tido. Kalu aku jadi Jele aku tinggalkan ko tepi highway sajek

Anonymous said...

fati: jom r,pe lagi..seround ice aged 3..lame tak bt act2 nih..
Uptonw: ko mmg membuta je,siap lentok lagi kepale,haha..aku da tak mampu nk berckp,byk sgt dah bercite..aku simpati jela kat jele sbb takde org teman..jele yg kental tahan mata,hahhaha...

~hAs~