Saturday, July 25, 2009

Simple but differ

Sedang sibuk menguruskan kehidupan yang serba sederhana sekarang. Sibuk belajar membuat dip flower. Motip?? (Aku pinjam ayat ko cik Kebaboom) Pas ni kalu aku boleh ah bukak kelas kan. Huhuhu!! Suke2..

Sedang asyik belajar tetibe hanset aku yang serba sengal itu bebunyik..Sambil bemonolog dalam ati. Sape la yang mesej aku pepagi Sabtu nih. Melangkah malas ke depan tv carik2 fon kat celah2 sofa.

" Oh, cik assistant rupenye. Nak bagi info lagi ke nih..Semangat btol nih ble dapat anugerah pembantu terbaeek..," monolog aku dalam ati..Trusan aku buka msg tuh

" Beb, aku tau ko nye data com ok sket dr aku..wat is the different between circuit switch and packet switch?"

Sungguh kurang ajar btol bunyik msg ini. Adakah sebuah perlian atau kenyataan nih. Buat pengetahuan data comm atau data communication adalah subjek yang aku paling x le blah mase study dulu. Siap gagal test okeh!! Cam hamprak!! Sungguh sukar utk aku phm sampai la skang. Jadi ape motip ko tanye aku nih. Hanya 1 perkara yang aku igt mase lect aku ajar dulu. Circuit tuh series while packet tuh coklat bar. Jadahnye?? Ko p tanyela Jehana Ermi tuh..

Tapi oleh kerana sifat aku yang suke sgt tolong org nih, aku pon p ah cari balik buku data comm aku dlm bilik. Pergh!! Bedebu kot buku tuh. Bukak jap bace2 ala2 dapatkan keyword kan then trus call kawan aku ni. Bukan ape kawan aku nih nak interview jap lagi. Em..moga jaya menyebelahi kamu ye. Aku pohon ampun kalu kurang membantu. Tapi aku ble tolong ajar ko buatr dip flower. Huhuhu!!!

Hasil sentuhan dip flower akan ku kepilkan kendian ari. Memandangkan aku nak kuar p umah nenda terchenta. Ade kenduri menyambut Ramadan.

Oh!! Dah nak ramadan. OMG!! Cepatnye mase berlalu. Tahun depan dah new year, new chapter, newly wed..Oppss!! Harus ke??!! Perlu muhasabah diri nih. Ape yang aku dah buat thn nih pon blum abis ku analisis. Adakah lebih baeek berbanding dulu..eem..Tuhan maha mengetahui..

Ape yang penting??? Jangan malas..

Anyway rase belum lewat tok aku ucapkan selamat hari jadi pada best bud aku cik wa!!! Aku tak penah lupe bday ko (padahal sebab reminder bunyik)..hehehe..Nnt aku blanje ko makan besau ek.Potong kek besau.Kemriahan beganda lagik.Bukan dekat Perantau lagi okeh..Tahun depan ah..Hahaha!!

13 comments:

Cik Ani kebabom! said...

motip buat dip flower?? seswatuh occay..bese org2 yg nak bersenggama jer yg buat dip flower nih! (baca:bersenggama = kawin)haaa... ko jawab!!

Amirul said...

aku mcm dah terbau nasi minyakk...hehehe

Fati Nagib said...

Cik Kebabom >> Takde senggamanye..Aku sedang becerekarama sajek nokx..Sejak2 xda jemputan men UNO ni mak buat la keje paedah sket.Insaf nih nak bulan Ramadan al-Mubarak nih

Amirul >> Ko terbau nasi minyak sendiri ke hah? Baguih la tuh..Cepat sket. Senang nak tanda dlm calendar..Huhuhu!!!

Maknyer said...

mirul nak mintak celendar cuti sekolah dari cikgu..

Hanafedora said...

AHHAAHhahaAHHAa...Jehana ermi...HahahHAHahahAHa ajar flower dip..bongok aa ko nih..

Amirul said...

cikgu, bak mai calendar cuti skeolah....jgn kasik clash ngan ko punye lak nanti..tanda siap2 ko punye..hahaha

Fati Nagib said...

Pedo >> Weh jangan lupe sent kad kawin ko kat aku..Pasti menghadiri punye ah..

Mirol >> Ko nak calendar cine ke calendar kuda?? Ko tak payah nak risau xdanye clash ng ko. Aku cuti sekolah dah pasti tapi tahun bile nye belum pasti..hehehe...

badd said...

wah fati!!!ko da nak kawen ker???melets gosip ko kali neh kan...hahahaha!!!!

Fati Nagib said...

BadQ>> Wah ko bad xhengat statement tu..aku xda pon sebut kot. Yang nak kawin tuh Mirul..Die mintak takwim 2010 nak cek cuti sekolah bile la..

Dania said...

sudeh gaharu cendana puleee...(betul ke ni..ada aku kesahhh?? cak cak cak!) motip buat dip flower bagai kan..ujung tahun ni kire jadik je lahh...mak doakan yg terbaekk wokkk!

Fati Nagib said...

Dania >> Motip tukar name?? Mak ampon kan dosa ko nok..Ujuung tahun tuh bukan ko ke?? Ko ni suke tau gossip wild cat gitew..Sudah!! Xda maknanye..Propa je nokx..Jgn caya

w a w a said...

*marahkan internet aku yg bunguk sebulan yg lalu, smpai lgsg tk dpt bkk blog org lain*

wahhhh~!! mekaseh2 wish aku jugak..aku trtnya2 jugak, manalah teman lain hati lain jntung aku nih tk wish...rupa2nya dh diwish di blog rupanya~!!! wahhh mekaseh2x~!!!

i lap u~!

cerita dewasa said...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot