Tuesday, February 19, 2008

Stress is at the peak

wohoooo!!! Aku amat sgt terlampau paling stress arini.. Ni memang dh tahap lapisan ke-897. Dah xle nak handle pon ye gak kot. 3more days to the due date of my 1st project.. &^%&$#$!!!!

Buat bos yang aku hormati, kalu terbace blog ni kan. Bos slalu ckp aku ade bnyk mase kan sbb sempat blogging la facebooking la frenstring la tapi hakikatnye di kala ni aku bukan la mempunyai bnyk sgt mase tetapi aku sgt amat tidak tau ape lagi nak buat kerana apabila kite tertekan kite dh mmg xle nk pk ape yg ble dibuat maka tepaksa la luah kan je kan. Semmmgnye aku ni insan yg lemah sgt lemah dgn tekanan. Xbisa nk lwn. Penat la nk lwn emosi nih. Berkecamuk dh jadinye.

I'm sorry bos to let you down. Kalu bos keciwa maka aku ni lagi aku 3765% keciwa dr bos sbb xdapt nk laksanakan tugaas kan. Namun ape kan daya aku ni xsehebat ko la bos. Pada mulenye aku xda la rase nk mampos camnih kan tp dh nak smpi ujung2 ni aku dah rase akan desakan yg amat mendalam. Dgn hardware yg aku pon xtau ke amne supplier tuh dh ship kan. Agaknye posmen tuh dah silap p ofis kot. Ape yg akan jd software plak cm anak kambeng men skipping jek.

Apsal ko telalu yakin ng aku hah bos?? Tlg la jwb. Pdhal ade org tuh baru je ditauliah kan sebagai associate developer pon br je buat 1program and die never ever xprience lansung buat program. Nape aku jd pekerja ko yg bertuah hah bos? Ade agenda yg tersembunyi ke? Nak naikkan gaji aku kpd double ke?

Aku wonder dr awl apesal la ko amik aku nih keje kan pdhal aku rase candidates lain ramai lg kot yg better dr aku. Never mind its fate for me..

Argghh!!! Camne ni bos programming xsiap2 nih...

Come on Fati!!!

Ape2 pon bos time kasih sbb meluangkan mase membace nukilan aku di board ofis td. Itu ikhlas dr lubuk hati hempeduu jantung tuh bos...

2 comments:

Shazlan said...

Oii...

3 comments:

1. Ko nih giler dramatic...
2. I wouldn't give it to you kalau ko takleh nak buat...
3. Esok pagi tunjuk kat aku your progress...

Kuang kuang kuang...

Yg tak berhati perut,
Bos

maknyer said...

ikat kain kt kepala,heads down,focus!huuhuhu..terkenang kene dera blajar calculus zmn mude dulu