Tuesday, December 20, 2011

Makan mini, tido mini, minum??

Tagline ala2 iklan world cup dedulu..Makan mini, tido mini, minum....susu la..Hehehe..Aku rase ni la the best toy for Iman. Nape? Daa..Kekwat k anak bertuah aku nih. Xmo la men susun block ke, teddy bear muke lembu ke barbie lagik x in okeh. Mainan haros la yg bersifat tough, rough, rugged. Aku rase xsesia la melabur kat keta sebijik nih. Siap die tertido lagik mase naik keta nih. So far skang die xpandai nak tekan padel minyak lagik. So mak ayah die la yg control gune remote.

P mane2 park pon hangkot. Seb bek la keta mak ko ni bonet eh besau. Kalu mak ko pakai kelisa, dah kene ikat kat atas atap keta. Jangan xtau. Makan ati budak2 kat park tgk 'keKEREKtan' anak aku tuh. Nanges2 siap guling2 xmo main buai. Tetibe ramai je kerumun. Anak gegul pon feeling2 Fasha Sandha gitew. Ceh! Mak bapak diorg dah pandang slek jek kat gegul ng cik Dani. Ampon okeh. Abislah pasni muke blacklist masuk taman2 permainan. Sebab bikin kanak2 sukar tido malam kan.

Tips nak dptkan keta ni dgn harga murah?? Hah, korang p cari area Jalan Chow Kit. Landmark die Hotel Citrus. Area tuh bnyk kedai mainan kanak2. Bukan jimat sket ye dek non. Bleh bli kodak polaroid 4bijik yek. Amecam?? Kalu agak2 duit tuh berkepok2 sgt blehla beli kat toy seres jek. RM1000 sebijik. Amecam? Ade branzzz..Dah ble bli Galaxy S tuh. Ko sebut jek nk model ape. Audi R8 artis 15juta tuh pon ado. Melets kalu anak ko pakai.

Selain drpd menjadi mainan anak, korang bleh gak manipulasi sebagai mesin atau robot dlm umah ek. Kalu ade suami yg malas ke dapor nk anta pinggan ke cawan, hah bleh la letak jek dlm keta. Xpon suami isteri yg tgh gaduh bleh gune gak jd medium penghantar mesej. Kate gaduh xnak ckp n tgk muke kan. Hah! letakla note pastu anta gune keta. Pelbagai kan..Huhuh!!




Praktis side parking x abis2
Posted by Picasa

3 comments:

(* '-') said...

aku rase iman dah x main keta ni untuk 1 tahun akan dtg.. dah tak IN! lebih afdol kalo diturunkan pada "kawan2 karib" yg terdekat..ehem2!*

Fati Nagib said...

kite tunggu mase renew roadtax nnt. tgk ade ke name pewaris

Shima M.Nawil said...

Anak buah aku pon ada sebijik cm nih.kedukut.jgn harap abg2 dpt naik.tp suka buat aksi akrobatik sambil mmandu.hehe.