Wednesday, June 9, 2010

6 tahun

9.15pm...
Cik Dani pulang dari keje. Aku? Oh tgh begayut dgn Cik Asisstant. Ape lagik gosip pasal hantu kencing yg tgh meroyan kan. Biaselah tuh aktiviti sebulan skali. Okeh enuf of hantu kencing..Hati bebunga2 nmpk plastik beg kat tangan cik Dani. Nampak cam secret recipes n satu lagi plastik kosong..Yea!!! Jerit slow sebab tgh on fon. Dapat takoyaki. Kisahnye siang td aku merajuk ng cik Dani sebab die p Jusco tapi xbli kan takoyaki. Huh!! So trus perang dingin. Bengong kan aku nih!!

Ala2 nak jadi manis gitew cik Dani pon blikan la mase die alik keje td. Maybe die nyampah tgk muke buruk aku bile merajok kot. Muahaha!!Terus capai plastik takoyaki. After hang up ng cik Assistant, trus tanye cik Dani..

Aku : Eh, nape beli kek? Kek ape nih? (Ade 1slice kek. Setahu aku die xsuke kek sgt n xkan bli kek)
Dani : Saje je nak amik ati awak tuh..(Sengih2)
Aku : o....(masih ego)..tq..hehe

Maka malam tuh pon berlalu..Makan kek tapi sket jek sebab cm dah muak. Then trus p depan pc. Men fesbuk, bace2 blog...Tgk jam kat dinding dah kol 1115pm cik Dani sibuk study majalah camera die. Haish!! Bosan..Then belek2 lagi tenet...Dah kol1135pm..Aku pon close window nak tido la niatnye..

Skali aku tepandang kat sticky notes yg ade kat screen pc ni.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
Happy anibesary!!!

Demmit!!! Aku lupe..........Ya rabbi. bleh plak slame 5thn ni aku igt, tapi thn nih aku lupe. Trus pelok2 cik Dani..Patotla die belik kek kan. Aku pon sengal..Padahal sticky notes tuh ade jek tepi window internet aku nih. Aku bleh xperasan. Serius aku xperasan..May be ni balasan tok aku. Arituh mase bday aku, aku dgn sengaja delete reminder kat fon cik Dani dgn niat nk test die igt ke x. Hah! Tuhan dah balas...

To my dear cik Dani a.k.a hubby..

Thanx for every single moment yg u dah fulfill kan within this 6years. Xda hari petama tuh xdalah kite skang n akan datang. I'll always luv u now n forever..

Sory im not gud in words actually..Luv u...muaaxxXXss!! Perhentian tunggu kami next week...Yeeehhuuuu!!!


3 comments:

Cik @ni kebabom! said...

2 komen:
1) soooo suwitttt cik Dani.. aku rase org yg name Dani-Dani ni mmg dilahirkan suwit lah mcm aku! haha

2) ko cas diva occay! dpn mata bole x nampak..ni mesti kusyuk tgk b*** nih! anyway congrates! may u both live happily ever after~ :x

Fati Nagib said...

Cik Ani >> Aku pon rase makhluk2 yg name DANI ni sweet..kucing MAria Tengku Sabri name die pon DANIA gak..Sweeeeettt gile......

en_me said...

sweetnyerrr.. ehehe