Sunday, April 4, 2010

Happy hour

Fuh!! Ko nampak ticker tuh? Dah tinggal 4minggu okeh! Ape aku rase skang? Rasa ayam mas kot. Fizikal tuh rase nye dah okeh cume part mental nih. Gegul nih bnyk sgt hal2 sampingan yg aku perlu pk kan.

Rentetan perihal gegul emo arituh, maka cik Dani telah pon buat cubaan pujuk rayu gituh walaupon entry tuh bukan utk die okeh. Gegul bengang ng anak murid gegul sebenarnye. Murid terlampau gituh. Dah jgn kaco mood aku.

Alkisahnye last week, cik Dani telah mengajak aku membeli katil baru. Yea!!! Gegul dapat tilam baru. Mama Dani cm kesian plak kat kitorg sebab kene pakai katil antik mama Dani tuh. Maka die blanje la katil baru. Tq!! Hehehe...

Walaupon xdapat katil yg spt specifikasi aku tapi kire puas ati la ape yg aku dapat itew. Cik Dani xbagi reveal dulu. Die suh simpan rahsia. Jadi no pic la ek.

[ Kalu katil cmni senang nak gantung buai anak nanti ]


[ Cik Dani nanti jangan lupa ek kasik letak sepasu bunga ros okeh ]




Perihal kedua yg menggembirakan hati gegul, gegul dah dapat geng untuk berulang keje nnt. Rakan sekerja itew duk kat Sri kembangan bleh kate setiap ari die drive ke sekolah. So gegul dah mintak tumpang. Xdapat tiap arini 2 kali seminggu pon okeh. Jimat sket dah duit gegul. TQ kak! Jadi cik Dani jgn risau ek xdalah sunyi gitew. Hik hik..

Perihal ketiga, akhirnye gegul dapat gak contact supplier payung. Aku geram tol ngan Supermarket Haniffa kat Jalan Masjid India tuh.Aku nak beli barang die pon bleh buat kerek. Trus gegul google kilang payung tuh. Nasib ko tulis name company kat tag ko tuh kat. Kurang client ko. Padan muke ko. Jadi payung dah dapat 3dozen. So dah bleh anta printing.

Hapy mode!! Happy!!

3 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

haha, apelah u ni kan, bikin ribut je, 4 minggu lagi? aiyoo seram okay!! haniffa tu kenkadang okay je kan? kenkadang naik sheikh gila dia.. menjawab!

Maknyer said...

saya letak lens dan kucing je atas tilam..xde bunge

Cik @ni kebabom! said...

haha tang kucing tu aku setuju! BULU haruss enterprem malam pertama!!