Wednesday, June 18, 2008

Cinta Monyet..

Time : Balik keje around 630pm
Venue : Bus Rapid KL U43




Cam biase naik bus nak save budget la konon.. Hehehe..So cam biase aktiviti aku adalah men'Jenegho'kan diri dlm bus. Tido2 ayam saje ye. Sedar ape yg jd disekekliling. So kuantiti org dlm bus adalah seperti biase. Aku tetap dpt seat disebabkan keteroran aku menyelit2 (^_^)

Mase sampai kat Kelana Jaya org dpn aku turun maka depan seat aku pon telah di huni oleh sepasang couple cinta monyet yang aku rase baru Form 4 kot. Xda la kiut pon org kate nk didagang kan pon rase kene tapis 4 5 kali..Hahaha!!Tgh sonot2 lelap kan mate sambil berangan2 tetibe ade bunyi suara2 sumbang yang menganggu kepala aku.


Mamat: Abis tu Kila anggap saya sape skang nih? Selama Kila besama saya, Kila syg die jugak. Ye lah saya tau saya ni x hansem. Xpandai cm die.

Kila: Shh...

Mamat: Kite ni kalu dah ilang baru la nak rase sesorg tu penting. Selama ni saya x penah pon tepk nak dua kan Kila (alah tipu ayat standard). Saya tak sangka Kila buat saya camni. So skang Kila syang die la??

Kila: Saya keliru. Saya xtau. Saya sayng awak. Tapi..(srroottsroott)


Mase ni aku rase seme org dlm bus buat2 xdgr walaupon sbnrnye pasang telinga..hahah!!


Mamat: Abis tu yang Kila mesej die nape?

Kila: Saje jek nak die say TQ sbb tolong die...

Mamat: Hah! Saje pastu yang meleret2 tuh nape? Sampai ati Kila. So skang Kila nak suh saya buat ape kat Kila nih.

Kila: Saya keliru....



Dua2 pon terdiam...Tetibe...



Mamat: Aku menyesal!! Nape?? Sambil tumbuk2 seat depan bertalu n hentak2 kaki cm Malcom in middle plak.. Ngokngek btol bdk nih. Dah la Melayu malukan kaum btol.



Lagi best mase bdk tuh tgh tumbuk2 die nangis..Huhu!!LOSER!!Pastu ade plak la makhluk kat blakang aku yg kebetulan fon die Ringing tone nye lagu Spider, "Bila x saksi" berbunyi..Hahah!!aku nak tergelak..Dah la adegan air mate ade plak background music. Memang aku tgk cite sembilu lah..


Haih!!Nak becinta rileks2 sudah la. Nak emo2 kat tempat awam nih buat ape. Malu kan kaum btol.


Oh! Lupe ending nya..After mamat tu tunjuk perasaan dlm bus si Kila tu plak nangis. Pastu tetibe ade plak kwn mamat ni call. N aku rase die dah cite kat fren die psl Kila punye kecurangan. Sbb due to his conversation yg aku dgr die cm siot jek. Ala2 puas ati sbb dah buat Kila tu nangis konon cm nyesal la..Hello bro lu igt lu bagus ke? Cermin muke dulu. Lu lagi LOSER!! Mengamuk dpn public. Nmpk sgt immatured!!

4 comments:

azri said...

adehhh..sakit perut aku baca posting hang ni

ein said...

ahahahhahah~ skolah dulu dik. skolah dulu.. tau pun tak pandai.. sebok nak bermadah plakkkk. ahahahahahah.. aku suke entri ni XD

maknyer said...

nasib baik laki dengan pompuan..kalu sejenis cmne la tu..

hanafedora said...

hahaha bengong giler... :P sekolah2..api tkyh la kt public kannn..aku suka gak post ni..loser