Thursday, April 24, 2008

My bday treat



What!!?? I'm already 24?? Fuh!! Cam xcaye jek cepatnye mase berlalu. Kalu dulu mase umur 13thn mase form 1 rase kalu jadi org umur 24 mesti best sbb dah ade keje ble beli pape jek yang kite suke. Style pon lain je. Ala2 career woman gituh. Em..itulah die bnyk sgt bace novel dah idup kat alam fantasi. Nah! Amik 13thn ke 24 thn ke same jek aku rase. Duit ade tp xle nak bli pape. Sbb kene byr bnyk bil. Wargh!!! Xsuke!

So sempena 24th burstday nie, me and my clan sudah p melalax di tmpt yg mnjadi spot kami sejak2 berkerjaya nih. Konon nak lepas tension la..Hahah!! Ble terima la. Sbb after went to the place aku rase puas sbb dpt menjerit.



So BadQ has booked the place as we planed. Planednye yg p aku , Ein , Has, BadQ, Apex & Dani. But then last minutes Ein cancel sbb ade urusan keje di Melaka. Ala sedeynye tak cukup power puff girl. Huhu!! After ofis aku rush to KLCC. Dah la smpi lewat ke ofis gara2 bus yg sengal so dgn lagak berani aku sudah chaw awal. Dasar hati kering ni Fati oi!! Ari plak mendung jek. Mase dlm Putra ujan pon telah turun mencurah bumi. Fuh!! Nasib dah dlm Putra kalu x, sure lewat. Aku smpi KLCC kol715pm. Pusing2 dlm KLCC sbb aku silap info patutnye trus ke Ampang Park. So Dani has to fetch me at ISetan. Mmg setan sbb xjupe pintu kuar. Dah 15minit pusing baru sedar slh floor. Kuar je KLCC ujan lebat. Nak taknak redah je..Mase sampai Ampang Park Has, BadQ and hm..speacial guest I guess wink!!wink!!

Dania dah menanti di McD. So we had our loght dinner there while waiting Apex to come. Apex stuck kat Bangsar sbb ujan so we decide to go up first. BTW KTV Plaza Yow Chuan had moved to Ampang Park since the building akan diruntuhkan soon according to BadQ. Mmg cantik la this new karakx kate baru kan.


We had a so so nite..Hehehe..2jam saje karax since time limited esok mau kerja seyh!! After melalak kami trus saje menuju ke Pelita. Lepak2 gelak2 jap then kol12am pulang la...

Em..to all my frens yg wish me million thanx would enough to say. Luv you all guys!!! Muaxxss!! Wargh!! Next month ramainye ari jadi kwn2 ku. Nape la korng lahir dekat2 nih!!! Sigh!! Extra money!! Extra money plish!!



To Dani: thanx for the pwesent!! Im lovin it!! Huhu!! Tp still xpueh ati nih..Mane cake nye...

Azam umur 24: Chase for the money before time is chasing u. Money is not everthing BUT everything is money..hahahha!!!

3 comments:

ein said...

"cube la ko selami bait2 kate aku yg penuh dn sarat ng isi2 yang dpt memberi anjakan paradigma dlm kehidupan...

tgn yg memberi lebih baik dr tgn menerima"

kahkahkah....

hanafedora said...

makcik..... happy birthday... hahahaha.... ko dh 24 sama ngan aku...happy birthday to uuuuuu...muah muah syg koo...

ein said...

ey!!!!! nak gambar korean BBQ~