Thursday, May 31, 2012

Jiwa kacau

 Di suatu petang yang terik..Jam menunjukkan jam 4pm. Hatiku semakin tidak keruan. Gelisah, gundah semua bergabung tapi x meletop lagi aahh..Oh..Semakin tak laju jantong bedegup tat kala melihat yang di luar sedang asyik melajukan kayuhan. Oh, tinggal bola sahaja menjadi peneman diri ku ini??


Sepi seorang Iman
.....

























 Termenung ku sendiri mengenang nasib badan. Entah kan berjaya berseronok entahkan tidak. Tapi harapan masih lagi menggunung. Dalam hati aku doakan cepatla aku membesar bagaikan juara supaya senang nk berlari ke luar dan mampu menolak grill yg ketat nih. Addoi...Agaknye tersadai je la aku kat sini..Haihhh...

Buat muke kesian kot -kot untung petang nih



Nantii....................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Peluang yang ade xkan ku sia2 kan. Mencuba mencari alasan dan berbagai janji ku curahkan kepada die supaya aku dilepaskan kali ini. Walaupon aku tau harapannya tipis. Tapi ape salahnye mencubakan..Cobaan menjadi pendengar kepada nasihat dan leteran seorng ibu yang saban hari aku pon dah naik hafal skripnye..

1. Mesti pakai kasut
2. Xmo masuk tgn dlm mulot. Dirty!
3. Dont run, walk only
4. Xmo keluar pagar.

Aku iakan je la..Standardla tuh. Politik mesti lebihkan. Kalu x, konpem xbg nye die tuh. Huh..Baikla. Aku akan patuhi nasihat mu itu (hidung panjang mcam pinochio)


Anak saja la ibu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
.


Inilah mase yang ditunggu-tungu.....

video


Buat mumy..Time kasih...Esok nak main kat luar lagik jam 4ptg..Biar itam kulit tu hah...



XoXo,
Iman


1 comment:

Anonymous said...

Rajin mommy ni update ye.. mommy..dah study ke mommy??

lotso love : wiwit yang manis macam gula